Menu
Your Cart

Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΑ

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή πραγματοποιώντας αγορές από την ιστοσελίδα www.ecw.gr, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Σε οποιαδήποτε ενότητα σας ζητηθεί αποδοχής των Όρων Χρήσης ή της Πολιτικής Απορρήτου, είναι υποχρεωτικό να αποδεχθείτε.
Οι τιμές των προϊόντων που βλέπετε στον ιστότοπο αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για ηλεκτρονικές αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Ο Ιστότοπος www.ecw.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας E C WORLD ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, η οποία εδρεύει στην οδό Σφιγγός 95, 11745 Αθήνα.
Τηλ: +30 210 9326220

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κύρια προτεραιότητά μας είναι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ορθή τους χρήση. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εταιρεία μας έχει συμμορφωθεί πλήρως με τις νέες διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR ή ΓΚΠΔ) ο οποίος τέθηκε σε εφαρμογή στις 25 Μαΐου 2018.

Οφείλουμε να προστατεύουμε την ιδιωτικότητα σας, να σας ενημερώνουμε πως και γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, να σας δίνουμε τη δυνατότητα αλλαγής ή διαγραφής (όλων ή μέρους αυτών), καθώς και να σας ενημερώνουμε υπεύθυνα αν ποτέ κάτι συμβεί.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων αλλά και για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της εταιρείας μας ταχυδρομικά ή τηλεφωνικά κάνοντας χρήση των παραπάνω στοιχείων ή στέλνοντας email στο info@ecw.gr

  

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

• Όταν συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας, σας ζητάμε το πλήρες όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

• Όταν εγγράφεστε στο newsletter μας, σας ζητάμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

• Όταν εγγράφεστε στο ηλεκτρονικό κατάστημα συμπληρώνετε μία φόρμα εγγραφής όπου σας ζητάμε το ονοματεπώνυμο σας, τα στοιχεία της εταιρίας σας, το τηλέφωνο σας, το email σας και έναν κωδικό πρόσβασης.

• Για την έναρξη της συναλλαγής του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση από πλευράς των πελατών κάποιων προσωπικών τους στοιχείων. Όταν ο πελάτης κάνει μια παραγγελία, θα του ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό του, η επωνυμία της εταιρίας του, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός του σταθερού τηλεφώνου (ή όποιου άλλου τηλεφώνου επιθυμεί να γνωστοποιήσει), η ηλεκτρονική του διεύθυνση. Στην περίπτωση που επιλέξει οι πληρωμές του να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας θα μεταφερθεί σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας όπου και θα καταχωρήσει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας. Τα στοιχεία της κάρτας ΔΕΝ αποθηκεύονται στη Βάση Δεδομένων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

 

ΓΙΑΤΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Όταν εγγράφεστε στο newsletter μας, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να σας στείλουμε το ενημερωτικό δελτίο μας σχετικά με τα προϊόντα μας, το οποίο περιέχει πληροφορίες για τα προϊόντα μας και συχνά περιλαμβάνει ειδικές προσφορές. Ζητάμε τη συγκατάθεσή σας να το κάνουμε αυτό και θα σας στείλουμε μόνο το ενημερωτικό μας δελτίο για όσο συνεχίζετε να συμφωνείτε.

Ανάλογα με τον σκοπό της επίσκεψής σας και την υπηρεσία που επιθυμείτε να λάβετε μέσω της Ιστοσελίδας μας, το είδος των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε θα περιλαμβάνει πληροφορίες όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, κ.λπ. Σημειώνεται ότι o Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 δεν καλύπτει την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν νομικά πρόσωπα και ιδίως επιχειρήσεις συστημένες ως νομικά πρόσωπα, περιλαμβανομένων της επωνυμίας, του τύπου και των στοιχείων επικοινωνίας του νομικού προσώπου.

Όταν συμπληρώσετε και αποστείλετε τη φόρμα επικοινωνίας, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να απαντήσουμε στο μήνυμα σας.

 Όταν εγγράφεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το email σας χρησιμοποιείται για να μπορούμε να σας ταυτοποιήσουμε σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την είσοδο σας. Ο κωδικός πρόσβασης δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί παρά μόνο από εσάς. 

Τα δεδομένα που συμπληρώνετε για την έναρξη της συναλλαγής σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία της παραγγελίας σας και την αποστολή των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Επίσης, σας αποστέλλουμε αντίγραφο της παραγγελίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την παράδοσή σας.

 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Σε ότι αφορά τα στοιχεία που προκύπτουν από το newsletter, τη φόρμα επικοινωνίας και το email εγγραφής στο δικτυακό τόπο, οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται στη Βάση Δεδομένων μας και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να λάβουμε αυτοματοποιημένες αποφάσεις που μπορεί να σας επηρεάσουν.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με την εταιρεία μας ενδέχεται να μοιραστούμε τα στοιχεία σας με τρίτους εξωτερικούς μας συνεργάτες προκειμένου να έλθουν σε επικοινωνία μαζί σας και να διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασίας μαζί σας.

Σε ότι αφορά τις συναλλαγές, τα σχετικά στοιχεία του πελάτη, καταχωρούνται σε περιβάλλον της αρμόδιας τράπεζας (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας και η ημερομηνία λήξης της) ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής των παραγγελμένων προϊόντων. Τα προσωπικά στοιχεία των πελατών, πλην των προαναφερθέντων στοιχείων που γνωστοποιούνται στην τράπεζα, η εταιρεία κατόπιν συναίνεσης των πελατών, μπορεί να τα χρησιμοποιεί για πληροφόρηση τους σχετικά με προωθητικές ενέργειες και ενημερώσεις για τα προϊόντα της.

Εκτός των παραπάνω, τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, μεταβιβαστούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).

 

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία καταχωρούνται από τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος για την εγγραφή, τις αγορές τους ή την ενημέρωσή τους σχετικά με τις προωθητικές μας ενέργειες διατηρούνται στη Βάση Δεδομένων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μέχρι να ζητηθεί η διαγραφή τους από τον πελάτη. Τα στοιχεία των συναλλαγών οφείλουμε να τα διατηρούμε για όσο διάστημα ορίζεται από την Ελληνική Νομοθεσία.

Όλα τα προσωπικά δεδομένα των πελατών και των παραγγελιών του καταστήματος διατηρούνται ασφαλή σε εξυπηρετητή με Τείχος Προστασίας, Κρυπτογράφηση 256-Bit και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες backup.

 

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ 

Σύμφωνα με το νόμο, μπορείτε να μας ρωτήσετε ποιες πληροφορίες τηρούμε για εσάς και μπορείτε να μας ζητήσετε να τις διορθώσουμε αν είναι ανακριβείς. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγραφούν ή να σας δώσουμε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που τηρούμε. 

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥ

Αν έχετε κάποιο παράπονο σχετικά με τη χρήση των πληροφοριών σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μεριμνούμε για την ασφάλεια των δεδομένων σας είτε αυτά είναι σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή και φροντίζουμε ώστε να φυλάσσονται επαρκώς λαμβάνοντας τα απαραίτητα μετρά για να αποτρέψουμε την ηλεκτρονική από απόσταση ή φυσική προσβολή του απόρρητου χαρακτήρα τους. Πρόσβαση στα στοιχεία σας έχουν μόνο εκείνα τα μέλη του προσωπικού μας ή οι συνεργάτες μας που έχουν αντικείμενο εργασίας συναφές με τον σκοπό για τον οποίο τηρούμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας. Καταγράφουμε τα πρόσωπα που προβαίνουν σε επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και το είδος της επεξεργασίας. Θα σας ενημερώσουμε σε κάθε περίπτωση που, πάρα το γεγονός ότι λαμβάνουμε όλα τα επιβαλλόμενα από τον κανονισμό μέτρα, μπορεί τα συστήματα μας να τύχουν κακόβουλης επίθεσης. Στην περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσουμε με κάθε αναγκαία λεπτομέρεια.

H Ιστοσελίδα www.ecw.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL (Secure Socket Layer) για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές πληροφορίες του πελάτη, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνσή του, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Το πρωτόκολλο SSL είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί κατά την μεταφορά.

 

ΕΙΔΗ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορεί ο ενδιαφερόμενος να τα πληροφορηθεί ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος και εν συνεχεία κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να σταλεί email στο info@ecw.gr. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται στον πελάτη μέχρι τη στιγμή που θα ενημερωθεί μέσω email για την αποστολή της παραγγελίας του. 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημά, το www.ecw.gr προσφέρει στους πελάτες του τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 1. Αντικαταβολή μετρητών, τη στιγμή που θα παραληφθούν τα προϊόντα.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε μέσω email στο info@ecw.gr τo καταθετήριο της Τράπεζας ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο +30 210.9326220.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας μας, στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΕΘΝΙΚΗ : IBAN: GR390110891000008914400496

EUROBANK : IBAN: GR4302602770000700201135075

ALPHA BANK : IBAN: GR1301401810181002330000188

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : IBAN: GR5301720930005093058129174


ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται κάτω από κάθε προϊόν ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.ecw.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

 


COOKIES

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα (συγκεκριμένα ο εξυπηρετητής ιστού – web server) αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ).

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ COOKIES

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε την περιήγηση σας καλύτερη πιο εύκολη και ευχάριστη. Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες κατά την περιήγηση μέσα στον ιστότοπο αλλά και να μπορούμε να εξελιχτούμε ανάλογα με τις απαιτήσεις του κοινού μας.

 

COOKIES ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

Κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο ενδέχεται να αποθηκευτούν στον υπολογιστή σας cookies από υπηρεσίες τρίτων όπως: Για στατιστικούς σκοπούς σχετικά με την επισκεψιμότητα και την περιήγηση μέσα στον ιστότοπο (analytics), μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλης μορφής internet marketing και προβολής του ιστότοπου στο διαδίκτυο (facebook, twitter, instagram, flickr, pinderest, google +, skype, linkedin, κλπ), εταιρική προβολή σε μορφή αναπαραγωγής βίντεο (youtube, vimeo, κλπ), υπηρεσία προσέγγισης της επιχείρησης του ιστότοπου μέσω χάρτη (google maps, foursquare, κλπ), ενημέρωση στοιχείων, εταιρικών, οικονομικών, στατιστικών ή άλλης μορφής (pdf, excel, word, txt, κλπ).

 

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ COOKIES

Κανένα από τα cookies στον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του. Αν τα έχετε ενεργοποιήσει, μπορείτε να τ’ απενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις του browser σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απενεργοποίηση των cookies επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του browser σας.